Ο διεθνούς φήμης chef μας μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση και φιλία ετών που το συνδέει με τον Απόστολο Τραστελη, αναλύοντας παραλληλα τη φιλοσοφία του και το «δεσιμο» του με το εμβληματικό εστιατόριο.
Η Σπονδή δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Τραστέλη το 1996 αλλάζοντας το προφίλ της ελληνικής γαστρονομίας.
Στο πέρασμα των χρόνων έχει βραβευθεί ως το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα από πολλούς θεσμούς, ενώ ορόσημα στην πορεία του ήταν η βράβευση με αστέρι Michelin για πρώτη φορά το 2002 με την επιτυχία να επαναλαμβάνεται το 2008 με το δεύτερο αστέρι, θέτοντας ακόμα υψηλότερα τον πήχη για τα εστιατόρια στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει συμπεριληφθεί αρκετές φορές στη λίστα του περιοδικού “Restaurant Magazine”,με τα 100 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, με κορυφαία θέση την 53η.