Ειναι το Navarino Challenge η καλυτερη διοργανωση αθλητικου τουρισμου; Ναι, ειναι!

Oct 24, 2022 1337
Published in MR. POSH
Και με αποδείξεις... 
 
Rate this item
(1 Vote)
Awards Night
" Awards Night "
 
Σε ένα κλίμα «χαρμολύπης», όπως τόνισε και ο ambassador του θερμού Dean Karnazes, ύστερα από τον πρόσφατο χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, διεξήχθη το επετειακό ‘10 years Navarino Challenge’ το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino με πληθώρα κόσμου όλων των ηλικιών. 
 
Παρακολουθώ χρόνια την διοργάνωση από κοντά, και θα πρέπει να ομολογήσω πως φέτος όσοι -δυστυχώς- το έχασαν, πραγματικά έχασαν.. Πέρα από την άψογη διοργάνωση από την Active Media Group για ακόμα μια χρονιά, θα ήθελα να σταθώ στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικρατούσε με μεγάλα χαμόγελα και απίστευτα θετική διάθεση από όλους κάθε στιγμή. 
 
Βλέποντας παντού γύρω μου χαρούμενες οικογένειες, μικρά παιδιά, σκυλάκια, θρύλους διεθνούς βεληνεκούς, αθλητές ΑΜΕΑ, αλλά και πληθώρα κόσμου που απλώς αγαπά τις δραστηριότητες, δεν μπορούσα παρά να έχω συνέχεια στο μυαλό μου το ουσιώδες μήνυμα αυτού του θεσμού «ο αθλητισμός ενώνει». Και πράγματι έτσι είναι! 
 
Με πάνω από 40 δραστηριότητες που σε κρατούσαν για 3 ημέρες σε απίστευτη εγρήγορση, με μια συγκινητική βραδιά απονομής βραβείων που παρουσίασε πολύ επιτυχημένα η Νάντια Κοντογεώργη, με διαμονή 5 αστέρων στα καταλύματα του ομίλου, το μόνο «παράπονο» που θα μπορούσε να είχε κάποιος είναι ότι.. θα θέλαμε κι άλλο! 
 
Να κλείσω με μια πρόταση; Μπορεί το Navarino Challenge να διεξάγεται 2 φορές τον χρόνο; 
 
Εις το επανιδείν!