Τελετη Απονομης των Tourism Awards 2015

Mar 13, 2015 2278
Published in PROJECTS

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015.

Rate this item
(1 Vote)

 

Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Η απήχηση των βραβείων από τη δεύτερη κιόλας χρονιά διοργάνωσής τους είναι τεράστια και πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες τουρισμού ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη διάκριση. Φέτος μάλιστα, διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν.

 

Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

 

Η λαμπερή βραδιά, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου, ξεκίνησε με την απονομή Τιμητικών Βραβείων στον Κωνσταντίνο Δεκαβάλλα για την συνεισφορά του στην Αρχιτεκτονική του Ελληνικού Τουρισμού, στη Λυδία Καρρά για τα Μονοπάτια Πολιτισμού της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, στην Aegean Airlines για τη διαχείριση της κρίσης που προέκυψε με την πτώχευση ρωσικών tour operators, στην ταξιδιωτική δημοσιογράφο Rachel Howard για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και στις Αναστασία Ψάλτη και Μάγια Τσόκλη για την ανάδειξη της Τήνου μέσα από το περιοδικό ΤΑΜΑ.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι βραβεύσεις καλύπτουν ένα πολυδιάστατο φάσμα και αγγίζουν όλες τις εκφάνσεις της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα.

 

Κάποια ενδεικτικά βραβεία είναι τα παρακάτω:

Nikki Beach, Χρυσό βραβείο Στρατηγικής Επένδυσης
New Hotel, Χρυσό βραβείο Αρχιτεκτονικής
The Excelsior Hotel, Χρυσό βραβείο Αναπαλαίωσης
Kivotos Luxury Boutique Hotel, Χρυσό βραβείο Συνολικής Αριστείας Μικρής Ξενοδοχειακής Μονάδας
Astra Suites Santorini, Χρυσό βραβείο Συνολικής Αριστείας Μικρής Ξενοδοχειακής Μονάδας
Thalatta Hotel, Αργυρό βραβείο Καινοτομίας Εμπειρίας για τη δημιουργία βιβλιοθήκης παραλίας
Αυλή, Χρυσό βραβείο Εξαιρετικής Ποιότητας Εμπειρίας
Grace Hotels, Χρυσό βραβείο Εξαιρετικής Ποιότητας Εμπειρίας για το πρόγραμμα Bespoke
Spetses Mini Marathon, Χρυσό βραβείο Αθλητικού Τουρισμού
Navarino Challenge, Χρυσό βραβείο Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας
Athens Open Air Film Festival, Χρυσό βραβείο Πολιτιστικού Τουρισμού
Σελήνη, Χρυσό Βραβείο Γαστρονομίας
Sani Resort, Αργυρό βραβείο Καινοτόμου concept εστιατορίου για την «Ντομάτα»
Κατώγι Αβέρωφ, Χρυσό βραβείο Οινικής Κουλτούρας

 

Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Χορηγοί των Tourism Awards 2015 είναι οι: Globe One Digital, BoConcept, Ekdromi.gr, FORTHcrs, LG, Manessis, Manifest και White Space. Υποστηρικτές οι: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Alba, BCA, Future, HotelBrain και Travelworks.

Last modified on Friday, 13 March 2015 14:24