Το δειπνο αγαπης της Swarovski Hellas και της W.I.N. Hellas

Mar 20, 2015 2334
Published in PROJECTS

Η Swarovski Hellas στήριξε εμπράκτως το κοινωνικό έργο της W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και αφιέρωσε το Μάρτιο σε όλες εκείνες τις Γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη βία σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας τους.

Rate this item
(2 votes)

 

Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Swarovski Hellas καθιέρωσε το Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Από τις 2 μέχρι τις 18 Μαρτίου με κάθε αγορά προϊόντων από τη σειρά Cupidon, μέρος των εισπράξεων προσφέρθηκε για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.N Hellas.

 

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε: «Το δείπνο αγάπης, ήταν η ολοκλήρωση μίας σειράς ενεργειών, που ως στόχο τους είχαν τη στήριξη του έργου της W.I.N. Hellas και την τόνωση του ενδιαφέροντος για ενημέρωση και καταπολέμηση κάθε μορφή βίας προς το γυναικείο φύλο. Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την αγάπη. Δέσμευση της Swarovski Hellas είναι να στηρίζει την γυναίκα που έχει ανάγκη, να αφουγκράζεται τα κοινωνικά φαινόμενα βίας και να τα καταδικάζει μέσα από ενέργειες αγάπης»

 

Η Μάντα Παπαντάκου, πρόεδρος της W.I.N Hellas δήλωσε σχετικά «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Swarovski Hellas  για την πρωτοβουλία της να στηρίξει την οργάνωση μας. Ή ευαισθησία της και η έμπρακτη στήριξη της στο έργο μας κατά της βίας και της κακοποίησης των γυναικών μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας  αφού διαπιστώνουμε πόσους υποστηρικτές έχουμε γύρω μας που με τον τρόπο τους συνεισφέρουν ώστε το όραμα της W.I.N Hellas  να γίνει πραγματικότητα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Swarovski  Hellas για την πολύτιμη βοήθεια τους.»

Last modified on Friday, 20 March 2015 19:01