«Εmotional Resilience Index in Business» απo SARGIA Partners και Focus Bari

Jun 03, 2015 1644
Published in PROJECTS

Νέος δείκτης για τον τρόπο που διαχειρίζονται την κρίση στελέχη επιχειρήσεων Eξειδικευμένη έρευνα διεξάγει η SARGIA Partners.

Rate this item
(1 Vote)

 

Eξειδικευμένη έρευνα με τίτλο «Εmotional Resilience Index in Business», διεξάγει η SARGIA Partners σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Focus Bari, για την καταγραφή του τρόπου που διαχειρίζονται σήμερα την κρίση τα στελέχη των επιχειρήσεων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο Ετήσιο Σεμινάριο Ηγεσίας της SARGIA Partners, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου στην Αθήνα.

 

Στην έρευνα θα λάβουν μέρος ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένων CEOs, Γενικών Διευθυντών, Υπεύθυνων Ανθρώπινου Δυναμικού, Πωλήσεων, Marketing και Οικονομικών.

 

Η κ. Κρόου θα αναλύσει τις Στρατηγικές για την Αντιμετώπιση Απροσδόκητων Δυσκολιών σε Δύσκολες Εποχές προσφέροντας πρακτικές και ουσιαστικές λύσεις στα πλέον δύσκολα εργασιακά πλαίσια.

 

Η έρευνα θα αποτυπώνει πώς τα στελέχη επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν το απρόβλεπτο εργασιακό περιβάλλον, τις διαρκείς αλλαγές και τις αυξανόμενες απαιτήσεις στην εποχή της κρίσης της ελληνικής οικονομίας.

Last modified on Wednesday, 03 June 2015 13:17