ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Nov 22, 2014 2056
Published in PROJECTS

Το 1ο Athens Santa Run έρχεται! Για πρώτη φορά στην Αθήνα το μεγάλο event την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου!

Rate this item
(2 votes)

 

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Άι Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος είναι η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού φορέα.

Έτσι, κάθε δρομέας -Αγ. Βασίλης θα προσφέρει το δικό του… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής του!

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι το City Link (στοά Σπηρομήλιου, Βουκουρεστίου & Αμερικής) στο κέντρο της Αθήνας, που ήδη στολισμένη θα υποδεχτεί τους Αγ. Βασίληδες μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Για την πρώτη διοργάνωση του Santa Run Athens οι συμμετοχές είναι περιορισμένες με ανώτατο όριο τα 500 άτομα. Ο κάθε δρομέας θα καταβάλει ως αντίτιμο 10 ευρώ προκειμένου να λάβει μέρος και το σύνολο των χρημάτων θα δοθεί στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). Χρυσός Χορηγός της Διοργάνωσης είναι η ING.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Συνεπείς με το motto μας “one life. live it well.” στηρίζουμε το 1ο Athens Santa Run φιλοδοξώντας να καθιερώσουμε έναν ακόμα θεσμό που προωθεί την άθληση ως τρόπο ζωής. Ο κοινωνικός χαρακτήρας του event θεωρώ ότι προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό των αξιών που πρεσβεύουμε σαν εταιρεία. Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα μια γιορτή δράσης και κοινωνικής προσφοράς!».

Η Διευθύντρια Marketing της ING, Χρυσού Χορηγού του Santa Run Αthens 2014, Καρίνα Περέιρα σχολίασε τη στήριξη της ING: «Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς μας, στηρίζουμε το 1ο Athens Santa Run. Πιστοί στη φιλοσοφία μας με τίτλο «Live Well», αγκαλιάζουμε προσπάθειες που θα μας κάνουν να βρεθούμε σε κίνηση, να αθληθούμε, να προσέξουμε την υγεία μας και να προσφέρουμε ταυτόχρονα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιόμαστε. Αυτό ακριβώς είναι το 1ο Santa Run: ένα χαρούμενο, Χριστουγεννιάτικο, δρομικό event, που μας καλεί όλους να συμμετέχουμε, να διασκεδάσουμε, να αθληθούμε και να προσφέρουμε στην πόλη μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!»

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Mini Marathon, Δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη, εξήγησε τη συμμετοχή της ομάδας της στη διοργάνωση σχολιάζοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας με σκοπό να φέρουμε στην Αθήνα ένα θεσμό του βεληνεκούς του Santa Run».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και να υποστηρίζουμε ένα event που έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως ένας θεσμός του μεγέθους και του κύρους που αρμόζουν στην πόλη της Αθήνας. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

Οι εγγραφές για το 1ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.
Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.

Last modified on Saturday, 22 November 2014 09:40

Image Gallery