Athina Luxury Suites - Business As Usual

Jul 07, 2020 2579
Published in MR. POSH

Για εμένα το στοίχημα της φετινής σεζόν θα «παιχτεί» ανάμεσα σε αυτούς που θα προσφέρουν το ίδιο και ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών χωρίς καμία υποβάθμιση σε αυτές επικαλούμενοι την κατάσταση που ζούμε. Και αυτό το στοίχημα το έχει κερδίσει για τα καλά το Athina Luxury Suites στη Σαντορίνη.

Rate this item
(3 votes)

 

Με το άνοιγμα του ξενοδοχείου έτρεξα να επισκεφτώ το νησί, τον τόπο που μου έχει χαρίσει απλόχερα τη φιλοξενία του 4 χρόνια τώρα..

 

Φέτος, μια Σαντορίνη διαφορετική από πολλές απόψεις, αλλά πάντα αγαπημένη, με αυτή τη μοναδική θέα που «μιλάει» απευθείας στην καρδιά του κάθε επισκέπτη.

 

Τώρα περισσότερο από ποτέ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία και για το ελληνικό κοινό να απολαύσει τη μαγευτική Καλντέρα, να νιώσει την «ζωντανή» ενέργεια της, να δει από ψηλά το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που χάνεται στη θάλασσα χωρίς τις ορδές των τουριστών και να περιπλανηθεί στα σοκάκια της χωρίς να στριμώχνεται ανάμεσα σε πολύβουο κόσμο.

 

Όπως δηλαδή θα το περιέγραφε ο Καβάφης: «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,

τούτο προσπάθησε τουλάχιστον

όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,

μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες».

 

Σταθμός σε αυτό το νέο μας ταξίδι;

 

Το Athina Luxury Suites που όχι μόνο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τους κρατικούς κανονισμούς λαμβάνοντας την ειδική πιστοποίηση για τη λειτουργία του, αλλά και εκ φύσεως ως κατάλυμα τα τηρούσε από πάντα: είναι οι ιδιωτικές σουίτες που διαθέτουν δικό τους jacuzzi, είναι το πρωινό που ούτως ή άλλως προσφερόταν στο ιδιωτικό μπαλκόνι του κάθε δωματίου, είναι το ευρύχωρο Esperisma bar restaurant, όπου σε κάθε περίπτωση το concept ήταν και παραμένει ένα prive ρομαντικό δείπνο, και τέλος είναι όλες οι υπηρεσίες που είχαν ήδη γίνει ψηφιακές, από το check-in μέχρι τους QR καταλόγους και τις παραγγελίες σε room service μέσω ξεχωριστών tablet στα δωμάτια.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους ιδιοκτήτες του ώστε να μας μεταφέρουν τον παλμό του νησιού και του ξενοδοχείου σε αυτή την ιδιαίτερη τουριστική σεζόν:

 

«Το ξενοδοχείο μας άνοιξε σε πλήρη λειτουργία την 1η Ιουλίου με σύσσωμο το προσωπικό που διατηρούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσίων μας για ακόμα μία σεζόν. Ειδικότερα φέτος θέλουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι σεβόμενοι διπλά όσους επισκέπτες αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.» Panagiotis Iglesis - Owner/ General Μanager Athina Luxury Suites.

 

«Αν και είναι μια δύσκολη χρόνια για όλους, και ιδιαίτερα για τον τουριστικό κλάδο, εμείς σαν ATHINA LUXURY SUITES, θέλοντας να στηρίξουμε πρώτα από όλα τον τουρισμό της χώρας αλλά και τους εργαζόμενους μας, άνοιξαμε τηρώντας πίστα όλα τα μέτρα και τις οδηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων. Ζούμε κάτι προτογνωρο και οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο με κοινό γνώμονα το καλό του συνόλου. Ελπίζουμε πως και ο κρατικός μηχανισμός από την μεριά του θα στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις, αφού πραγματικά το χρειάζονται για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι ετών. Διατηρούμε την αισιοδοξία και την πίστη μας ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα». Artemis Argyrou - Owner/ General Manager Athina Luxury Suites.

 

Ανακαλύψτε το μοναδικό Athina Luxury Suites στο www.athinasuites.com

  • Image Gallery