Εχθές το βράδυ είδα το ηλιοβασίλεμα από το Ημεροβίγλι, και πιο συγκεκριμένα από την πανέμορφη βεράντα του Grace Santorini Hotel.
Εχθές το βράδυ επισκέφθηκα το νέο εστιατόριο στην Οία για το οποίο έχει αρχίσει να μιλά όλο το νησί!
Δοκιμάσαμε τα νέα καλοκαιρινά cocktail στα TGI Fridays!
Ο πολυβραβευμένος και κάτοχος 3 αστεριών Michelin, Eric Frechon ήταν στην Αθήνα για μόλις 48 ώρες, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του διάσημου εστιατορίου- ορόσημου της πόλης, Σπονδή.
To βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Noma στην Κοπεγχάγη μαγειρεύει το μέλλον και θεωρείται για πολλούς το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο – κάτι διόλου τυχαίο.
Γεύσεις με δημιουργικότητα και φαντασία στο M FOODIES DAY του Moorings!
What a view! NOT to be missed!
Στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, η εντυπωσιακή βεράντα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό άνοιξε πάλι τις πόρτες της και υπόσχεται υπέροχες νύχτες κάτω από τ’ αστέρια.
Καλοκαίρι σε κάθε γουλιά!
Στο Νιού Τζέρσεϊ επικρατεί ένας αστικός μύθος σύμφωνα με τον οποίο το 1700 ζούσε εκεί μια μάγισσα..
Διπλή διάκριση για το Grace Santorini
στο πλαίσιο του θεσμού των «Χρυσών Σκούφων»!
Excellent service and presentation of the food!
Our waitress was so kind and attentive.
I loved everything about Galaxy bar restaurant: Attentive staff - provided us great service - water and wine was filled, and explanation of our meal.
Food and Wine Experience at St*Astra Bar-Restaurant:
Την Πέμπτη 10/3/16, ώρα 20:30
Η μονάδα, που ολοκλήρωσε πολύ πρόσφατα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβιας Καρδίτσας, και θα παράγει –για πρώτη φορά στην Ευρώπη– γλυκοζίτες στέβιας, είναι εγκατεστημένη στον οικισμό Κόμπελο στο Φανάρι του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε αύριο ένα από τα καταστήματα The Bakers μεταξύ 12 και 16.00, και εκεί θα γράψουν μπροστά σας το μήνυμα που θέλετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως έκανα κι εγώ!
Διευθύνσεις καταστημάτων The Bakers:
Το δείπνο των ερωτευμένων απαιτεί ιδιαίτερες γεύσεις με αφροδισιακή πινελιά και φόντο το κόκκινο της φωτιάς.
*big poshers*
Great -posh- news! ✌
Τα ξεχωριστά ροφήματα του φθινοπώρου που αγαπήσαμε και πάλι κοντά μας!
Αυτό το καλοκαίρι -παρέα με τα έτοιμα προς κατανάλωση κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries®- προσπάθησα να αλλάξω την καθημερινότητά μου με μικρά και διαφορετικά πράγματα, βγαίνοντας «έξω» από τις συνήθειές μου!
Γαστρονομική απόλαυση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Η διεθνούς φήμης Γαλλική σαμπάνια Cattier στην Ελλάδα
Το σαλιγκάρι, γνωστό και ως escargot, ήταν και παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές στην Γαλλία όπου σερβίρεται ως ορεκτικό μαγειρεμένο συνήθως με σκόρδο, βούτυρο, κρασί και μυρωδικά. Στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αγαπητός μεζές στην Κρήτη, οι λεγόμενοι χοχλιοί, μαγειρεμένοι με ρύζι, γιαχνί με πατάτες και κολοκυθάκια, ή μπουμπουριστοί στο τηγάνι που είναι και πιο δημοφιλείς.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλήρες, απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό από τα Starbucks!
Η ιδέα ήταν του Αλέξη Κώτση, όπου μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία αποφάσισε να ανοίξει ένα Γαλλικό εστιατόριο στην Αθήνα.
Στα πλαίσια των New Year’s Resolutions μου, δηλαδή των προσωπικών μου στόχων και επιδιώξεων για το 2015, έχω λάβει και πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις για το σώμα μου και την διατροφή μου και ό,τι σχετίζεται με αυτή, πάντα υπό την καθοδήγηση της προσωπικής μου διατροφολόγου, Ιωάννας Αδαμίδου: