Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου, για ακόμα μια χρονιά εντυπωσιάζει με τις πρωτότυπες ιδέες του!
Το Sushi bar του Galaxy και φέτος θα ικανοποιήσει απόλυτα τους fan του είδους με τις κλασικές αγαπημένες ποικιλίες σε σούσι, σασίμι και νιγκίρι αλλά και πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως το Dragon Roll με γαρίδα panko και αβοκάντο, το Hamachi California Roll με ψάρι χαμάτσι και σος λεμονιού yuzu και το Eel Maki με χέλι και μπρικ.
Από τις 18:00, η υπέροχη βεράντα του Galaxy Bar σας περιμένει για κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα.
Οι καινούργιες “αφίξεις” στα επιδόρπια, όπως το μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής καραμέλας, ο κύλινδρος σοκολάτας Valrhona με σος κουμ κουάτ και οι τραγανοί λουκουμάδες γεμιστοί με μους μαστίχας, που συνοδεύονται από σος ελληνικού καφέ και παγωτό καϊμάκι, θα αποτελέσουν τον τέλειο επίλογο γι’ αυτή την όμορφη γευστική εμπειρία.