Λέγεται Catch και ήδη από την είσοδό του είναι eye catching!
Διαθέτει 3 χώρους: έναν κλειστό μπροστά σε μια λαχταριστή βιτρίνα με γλυκά, έναν ημιυπαίθριο με το εντυπωσιακό μπαρ που βλέπετε στη φώτο, και βέβαια την ταράτσα με την μαγευτική θεά!
Πριν ξεκινήσω την παρουσίαση του φαγητού, θέλω να σας μιλήσω για τον πάγο που χρησιμοποιούν στα cocktail: είναι τόσο καθαρός που μπορείς να διαβάσεις κανονικά μέσα από αυτόν.
Φτιάχνεται σε ειδικό ψυγείο με νερό και άζωτο, ώστε να έχει παγώσει μέσα σε 10 λεπτά και να διατηρείται απολύτως καθαρός.
1ο πιάτο ως ορεκτικό μία εκπληκτική σε γεύση σούπα από ντομάτα και κανελόνι από αγγούρι. Μου άρεσε πραγματικά πολύ γιατί ήταν ελαφριά και άκρως δροσιστική!
Ως κύριο πιάτο δοκίμασα λίγο από όλα τα θαλασσινά τους πιάτα, καθώς το Catch έγινε αμέσως γνωστό γι' αυτό.
Λαβράκι καρπάτσιο με αχινό, ριζότο με φρέσκο μπαρμπούνι και καπνιστή πάπρικα, καραβίδες με φρέσκια τρούφα και αφρό chorizo, και μπακαλιάρος με κρούστα από ψωμί, πουρέ από αρακά και βινεγκρέτ λεμονιού.
Αυτό που παρατήρησα εύκολα ήταν πως όλα τα ψάρια και θαλασσινά ήταν φρεσκότατα και απέπνεαν την αύρα της θάλασσας!
Όταν τελειώσετε με το κύριο δείπνο σας, μην αμελήσετε να παραγγείλετε το star selling product του εστιατορίου, το τσουρέκι με το παγωτό.
Φτιάχνεται ζεστό εκείνη την ώρα, γι' αυτό θα κάνετε υπομονή 15 λεπτά. Αλλά πιστέψτε με, πραγματικά αξίζει!
Κλείνοντας θα ήθελα να υπερτονίσω το εξυπηρετικότατο και φιλικότατο service: ήταν γρήγορο, ακριβές και πολύ βοηθητικό στο να αποφασίσουμε τι θα παραγγείλουμε.
Όπως δηλαδή αρμόζει σε ένα gourmet εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του και τους πελάτες του.