Fireworks and prix fixe menus @ ISLAND

Jun 09, 2016 2626
Published in LIFESTYLE

Το Island καθιέρωσε τα prix fixe menus για τις καθημερινές ημέρες σε οικονομικές τιμές για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν την μαγεία του Island.

Rate this item
(0 votes)

 

Πίσω από τα menu βρίσκεται ο Νίκος Σκλήρας, ένας πολυβραβευμένος chef, ο οποίος ηγείται της κουζίνας του Island τα τελευταία 22 χρόνια, που κατάφερε να γίνει το κορυφαίο εστιατόριο στο είδος του.

 

Aπό φέτος επίσης καθιερώνεται το Fireworks Festival, ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, το οποίο θα γίνει θεσμός για το Island και κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό.

 

Το Ελληνικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια έχει επιβραβεύσει την ποιότητα που προσφέρει η κουζίνα του Island, ενώ παρακάτω διαβάστε ορισμένες σκέψεις διεθνών θαμώνων για το Island:

 

Valentino: “Είναι το μοναδικό μέρος του πλανήτη που μπορείς να έχεις ένα δείπνο υψηλότατου επιπέδου και μετά να συνεχίσεις για clubbing, Συνήθως στο εξωτερικό επισκεπτόμαστε ένα εστιατόριο και μετά συνεχίζουμε αλλού για την διασκέδαση μας. Το fondant πορτοκαλιού είναι το ωραιότερο γλυκό που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου”.

 

Meryl Streep: “Καταπληκτική Μεσογειακή κουζίνα, ανώτερη όλων των προσδοκιών σε ένα περιβάλλον που εξυψώνει την αισθητική των Ελληνικών νησιών. Το ζεστό κέικ σοκολάτα είναι ένα ηφαίστειο γεύσης. Το καλύτερο γλυκό στο είδος του που δοκίμασα ποτέ”. 

 

Tommy Hilfiger: “World class κουζίνα και εξυπηρέτηση. Αδιαμφησβήτητα ένα από τα ομορφότερα spots στο κόσμο”.

 

Jean-Paul Gaultier: “Η κουζίνα του Island εκπλήσσει για το υψηλότατο επίπεδο της. Εξαιρετικά τα Μεσογειακά πιάτα αλλά και καταπληκτική η Ιαπωνική κουζίνα”.